”År for år kan vi se, at vi vækster på grund af de møder, vi får fra Dansk Mødebooking.”

-Rene Rahbek, Trust Forsikring og Pension

BLIV RINGET OP TIL EN SNAK OM POTENTIALET FOR MØDEBOOKING I DIN FORRETNING

Hos Dansk Mødebooking har vi specialiseret os i at booke kvalitetsmøder, så du kan trygt overlade opgaven til os. Når vi begynder et nyt samarbejde, sætter vi os grundigt ind i din virksomhed og stiller samtidig hele vores ekspertise, forretningsforståelse og erfaring til rådighed. I fællesskab planlægger vi, hvordan din mødebooking skal foregå, så du er helt tryg og tilfreds gennem hele forløbet. 

ENGAGEREDE ERFARNE MEDARBEJDERE
Vores mødebookingfirma består af erfarne og engagerede medarbejdere, som ønsker at gøre en forskel for små og mellemstore virksomheder. Vi er alle forskellige, men ambitionerne for vores kunder er de samme. Vi er ikke bange for at tænke nyt, og du kan som virksomhed forvente at få kompetent sparring og professionel vejledning, når det gælder om at øge dine salgsindsatser, afdække informationer om kunderne eller markedet igennem analyser.

KVALITETSMØDER
Mødebooking handler i høj grad om at lytte og kunne forklare vores kunders budskab i øjenhøjde, så vi altid fremstår professionelle i telefonen. Vores modne og erfarne medarbejdere har en rigtig god forståelse af, hvad der skal til for at booke møder med værdi. De fleste kan booke møder, men ikke alle kan booke de rigtige møder på de rigtige forudsætninger.

GENNEMSIGTIGHED
Vi er åbne og ærlige i alle faser i vores samarbejde og synes, det er vigtigt, at vores respektive medarbejdere kommer til at arbejde tæt sammen med dig og dine sælgere. Det betyder blandt andet, at du som kunde har mulighed for at lytte til de møder, vi booker – både for at du kan være bedre forberedt til møderne, men også så vi hele tiden kan optimere vores samarbejde.

    Dansk Mødebooking har gjort en kæmpe forskel i, så jeg nu bruger min tid på det, jeg er god til.

    -Martin Troelsen, Intempus

    LAD MICHAEL GØRE DIG KLOGERE PÅ MØDEBOOKING

    Når du har udfyldt formularen vil vores partner Michael Møller ringe dig op hurtigst muligt. Michael står for den daglige drift i Dansk Mødebooking og har de sidste 10 år arbejdet med salg og mødebooking. Han har stor erfaring indenfor mange forskellige brancher og virksomheder. Derfor er han den helt rette til at vurdere, hvordan opgaven i din virksomhed kan løftes, og hvad der skal til for, at du kan få succes med mødebooking.