Bliv ringet op til en snak om potentialet for mødebooking i din forretning

Hos Dansk Mødebooking har vi specialiseret os i at booke kvalitetsmøder, så du kan trygt overlade opgaven til os. Når vi begynder et nyt samarbejde, sætter vi os grundigt ind i din virksomhed og stiller samtidig hele vores ekspertise, forretningsforståelse og erfaring til rådighed. I fællesskab planlægger vi, hvordan din mødebooking skal foregå, så du er helt tryg og tilfreds gennem hele forløbet.

Skal vi booke møder for dig?

– Få en snak med Claus om mulighederne

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
Fill out this field
Fill out this field

Erfarne medarbejdere

Vores mødebookingfirma består af erfarne og engagerede medarbejdere, som ønsker at gøre en forskel for små og mellemstore virksomheder. Vi er alle forskellige, men ambitionerne for vores kunder er de samme. Vi er ikke bange for at tænke nyt, og du kan som virksomhed forvente at få kompetent sparring og professionel vejledning, når det gælder om at øge dine salgsindsatser, afdække informationer om kunderne eller markedet igennem analyser.

Kvalitetsmøder

Mødebooking handler i høj grad om at lytte og kunne forklare vores kunders budskab i øjenhøjde, så vi altid fremstår professionelle i telefonen.

Vores modne og erfarne medarbejdere har en rigtig god forståelse af, hvad der skal til for at booke møder med værdi. De fleste kan booke møder, men ikke alle kan booke de rigtige møder på de rigtige forudsætninger.

Gennemsigtighed

Vi er åbne og ærlige i alle faser i vores samarbejde og synes, det er vigtigt, at vores respektive medarbejdere kommer til at arbejde tæt sammen med dig og dine sælgere.

Det betyder blandt andet, at du som kunde har mulighed for at lytte til de møder, vi booker – både for at du kan være bedre forberedt til møderne, men også så vi hele tiden kan optimere vores samarbejde.

År for år kan vi se, at vi vækster på grund af de møder, vi får via Dansk Mødebooking.

Rene Rahbek, Trust Forsikring og Pension

Dansk Mødebooking har gjort en kæmpe forskel i, så jeg nu bruger min tid på det, jeg er god til.

Martin Troelsen, Intempus

LAD CLAUS GØRE DIG KLOGERE PÅ MØDEBOOKING

Når du har udfyldt formularen vil vores partner Claus Damsgaard ringe dig op hurtigst muligt. Claus står for den daglige drift i Dansk Mødebooking og har de sidste 10 år arbejdet med salg og mødebooking. Han har stor erfaring indenfor mange forskellige brancher og virksomheder. Derfor er han den helt rette til at vurdere, hvordan opgaven i din virksomhed kan løftes, og hvad der skal til for, at du kan få succes med mødebooking.

Menu