Hvem er vi?

Vores mødebookingfirma består af erfarne, voksne og engagerede medarbejdere, som ønsker at gøre en forskel for små og mellemstore virksomheder. Vi er alle forskellige, men ambitionerne for vores kunder er de samme.

Vi er ikke bange for at tænke nyt, og din virksomhed kan forvente at få kompetent sparring og professionel vejledning, når det gælder om at øge dine salgsindsatser, afdække informationer om kunderne eller markedet igennem analyser.

Vi tror på værdien af et længerevarende samarbejde og har det derfor altid som en fast målsætning, når vi begynder samarbejdet med dig.

Skal vi tage en snak om hvordan vi kan hjælpe jer?

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.

FORRETNINGSMÆSSIGE VÆRDIER
Vi lægger stor vægt på kvalitet og gennemsigtighed i alle faser af samarbejdet, da vi tror fuldt og fast på, at det er nøglen til et langt og værdiskabende samarbejde.

KVALITETSMØDER
Mødebooking handler i høj grad om at lytte og kunne forklare vores kunders budskab i øjenhøjde, så vi altid fremstår professionelle i telefonen. Vores modne og erfarne medarbejdere har en rigtig god forståelse af, hvad der skal til for at booke møder med værdi. De fleste kan booke møder, men vores medarbejdere sikrer sig, at de booker møder, som både du og dine potentielle kunder kan få gavn af.

GENNEMSIGTIGHED
Vi er åbne og ærlige i alle faser i vores samarbejde. For os er det vigtigt, at vores respektive medarbejdere kommer til at arbejde tæt sammen med dig og dine sælgere. Det betyder blandt andet, at du som kunde har mulighed at lytte til de møder, vi booker – både for at du kan være bedre forberedt til møderne, men også for at vi hele tiden kan optimere vores samarbejde.

Vores værdier

Vindermentalitet

Vi er mål- og resultatorienterede af natur. Vi ved, at samarbejde er en forudsætning for at vinde.

Humørfyldt

Vi er et skud ny energi i en travl hverdag, og det kan høres i telefonen.

Kundefokus

Vi er servicemindede og har altid fokus på, hvordan vi kan hjælpe vores kunder til at få indfriet deres drømme.

Menu