Vores mødebookingfirma består af erfarne og engagerede medarbejdere, som ønsker at gøre en forskel for små og mellemstore virksomheder. Vi er alle forskellige, men ambitionerne for vores kunder er de samme.

Vi er ikke bange for at tænke nyt og du kan som virksomhed forvente at få kompetent sparring og professionel vejledning, når det gælder om at øge dine salgsindsatser, afdække informationer om kunderne eller markedet igennem analyser.

Vi tror på værdien af et længerevarende samarbejde, og har derfor altid det som en fast målsætning, når vi starter samarbejdet med dig.

FORRETNINGSMÆSSIGE VÆRDIER
Vi lægger stor vægt på kvalitet og gennemsigtighed i alle faser af samarbejdet, da vi tror fuld og fast på det er nøglen til et langt og værdiskabende samarbejde.

KVALITETSMØDER
Mødebooking handler I høj grad om at lytte og kunne forklare vores kunders budskab i øjenhøjde, så vi altid fremstår professionelle i telefonen. Vores modne og erfarne medarbejdere har en rigtig god forståelse af, hvad der skal til for at booke møder med værdi. De fleste kan booke møder, men ikke alle kan booke de rigtige møder på de rigtige forudsætninger.

GENNEMSIGTIGHED
Vi er åbne og ærlige i alle faser i vores samarbejde og synes det er vigtigt, at vores respektive medarbejdere kommer til at arbejde tæt sammen med dig og dine sælgere. Det betyder blandt andet, at du som kunde, har mulighed at lytte til de møder vi booker – både for at du kan være bedre forberedt til møderne, men også for hele tiden at kunne optimere vores samarbejde.

VORES VÆRDIER

Vindermentalitet: Vi er mål- og resultatorienterede af natur. Vi er klar over, at samarbejde er en forudsætning for at vinde.

Humørfyldt: Vi er et skud ny energi i en travl hverdag.

Kundefokus: Vi er servicemindede og har altid fokus på, hvordan vi kan understøtte indfrielsen af vores kunders drømme.