Kundecase: Intempus

Intempus ApS

Et samarbejde, der giver de rette møder og skaber ekstra tid

Intempus Timeregistrering tilbyder digital timeregistrering i virksomheder. Intempus fokuserer på tidsoptimering for sine kunder og tilbyder en samlet tjeneste for indberetning af timer, lønkørsel samt administration. Det sikrer en simpel og effektiv løsning, hvor dataene er samlet i ét system.

”Dansk Mødebooking har gjort en kæmpe forskel i, at jeg ikke skal bruge 50-80% af min tid på at sidde og ringe ud for at booke et møde. Jeg kan primært bruge min tid på det, jeg er god til.”

Martin Troelsen, Intempus ApS

SAMARBEJDE
Intempus havde behov for professionel mødebooking – og på baggrund af en anbefaling opstod samarbejdet med Dansk Mødebooking.

UDFORDRING

Martin Troelsen, sales manager for Intempus, uddyber, at der var behov for kommunikation og fleksibilitet i mødebookingen. Det skulle være fleksibelt og ukompliceret, så Intempus kunne bruge sin tid mest effektivt.   

Det er vigtigt for Martin Troelsen, at han bruger sin tid rigtigt, hvilket er blevet løst gennem samarbejdet med Dansk Mødebooking.
Opstartsmøder og indledende forventningsafstemning har fået mødebookingen til at køre gnidningsfrit.

RESULTAT og VÆRDISKABELSE

Dansk Mødebooking har skabt helt særlig værdi ved at kunne give Intempus mere tid.
Samarbejdet med Dansk Mødebooking betyder, at Martin Troelsen nu kan bruge sin tid på det, han er god til og brænder for. Der er tid til kundemøder og salg.

Skal vi også hjælpe din virksomhed?

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.

FLEKSIBILITET, PROFESSIONALISME, KOMMUNIKATION – nøgleord i samarbejdet
Det er særligt den professionelle tilgang, der tiltaler Martin Troelsen. Han ser stor kvalitet i den erfaring, mødebookerne har med sig.

Fleksibilitet og gensidig dialog skaber værdi i samarbejdet.
Mødebookerne skaber rum for ændringer og er gode til at omstille sig til Intempus’ behov.
På den måde er Intempus sikre på, at samarbejdet er tilpasset dem.

”Det skaber værdi for min tid – så jeg ikke bruger unødvendig tid på møder, eller holder møder, der ikke fører til noget. Det optimerer min tid.”

Menu