Kundecase: Trust Forsikring og Pension

Trust Forsikring og Pension

Kvalitetsmøder, der skaber gode resultater og vækst

Trust Forsikring og Pension rådgiver i og sammensætter forsikringsløsninger til virksomheder. Stærke samarbejder med udvalgte forsikringsselskaber samt branchespecialisering giver Trust dyb indsigt i markedet. Med fokus på virksomhedernes behov skaber Trust de bedste løsninger for sine kunder.

”År for år kan vi se, at vi vækster på grund af de møder, vi får via Dansk Mødebooking.”

Rene Rahbek, Partner i Trust Forsikring og Pension

UDFORDRING
For at skabe vækst i virksomheden ville Trust have booket salgsmøder, hvor målet var at lande flere kunder. Trust havde et ønske om at investere sin tid i det, de er gode til: At holde møder og arbejde sig ind på konkrete løsningsforslag for kunderne.

Dansk Mødebooking skulle løse opgaven via sin kerneydelse: Mødebooking.

SAMARBEJDE
Dansk Mødebooking bød ind med stor erfaring og ekspertise i at booke møder.
Der var behov for at lade professionelle tage sig af kold kanvas salg, forklarer René Rahbek, der er partner i Trust Forsikring og Pension.

RESULTAT og VÆRDISKABELSE
Samarbejdet gav store resultater. I kraft af mødebookingen blev der skabt kvalitetsmøder, hvilket i høj grad har gavnet Trust. Overskuddet og væksten, som Trust efterspurgte, fremgik tydeligt, da deres salgsmål for det første års mødebooking var nået kort inde i forløbet.

Skal vi også hjælpe din virksomhed?

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.

ESKPERTISE, GRUNDIGHED, PROFESSIONALISME – nøgleord i samarbejdet
Dansk Mødebooking udviser professionalisme ved at have en fleksibel tilgang, der er præget af dialog og grundighed. Særligt gennem opfølgning på mødeindkaldelser træder mødebookernes ekspertise frem og skaber stor værdi. Trust føler sig godt klædt på og er sikre på, at deres nye kunder får en god oplevelse.

Dansk Mødebooking værdsætter sine kunder:
Loyalitet er ydermere kendetegnende for Dansk Mødebookings professionalisme, mener René Rahbek. Han fremhæver brancheeksklusivitet som en kvalitet, der medvirker til gensidig respekt i samarbejdet.

”De har erfaringen med at lave kold kanvas – de ved, hvordan man skal ringe.
Det er kvalitetsmøder, som vi kommer ud til i virksomhederne.”

Menu